Tarieven

 

Consult

€95,- (inclusief 21% btw)

Voedingssupplementen check

Check mijn supplement               €20,- Voor elk extra supplement komt er €10,- bij. (incl. 21% btw)

Check mijn supplement en mij 
   €40,- Voor elk extra supplement komt er €10,- bij. (incl. 21% btw)


Huisbezoek
:
in uitzonderlijke gevallen kan Pharmaca pura huisbezoeken doen. De prijs is dan mede afhankelijk van doorberekende reistijd en -kosten.

  Informeren is uiteraard gratis! Neem gerust contact op, u krijgt eerst een offerte. U betaalt pas nadat het consult heeft plaatsgevonden.
•  Telefonische en/of e-mailconsulten zijn niet voor elke klacht geschikt. In overleg wordt er bekeken wat het beste is. Het kan ook voorkomen dat een eerste consult in de praktijk plaatsvindt en het volgende consult telefonisch of per e-mail.
•  Voorafgaand aan een intake-consult kan Pharmaca pura u verzoeken om een anamneseformulier (vragenlijst) in te vullen en op te sturen.  U kunt dit downloaden op de contactpagina.

Kosten

Heeft u door omstandigheden minder te besteden, maar wilt u graag gebruik maken van fytotherapie, neem dan gerust contact op. Pharmaca pura vindt het belangrijk dat fytotherapie voor iedereen toegankelijk is en kan bijvoorbeeld een betalingsregeling treffen. Bel of mail voor meer informatie.

Betaling

U krijgt een factuur en u kunt deze contact of via een bankoverschrijving betalen.

Verhinderd

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd, per telefoon of e-mail. Bij afzeggingen daarna of bij afwezigheid wordt 80% van het consult in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekering

Op dit moment kunt u consulten bij Pharmaca pura niet altijd bij uw zorgverzekeraar declareren. Informeer bij uw verzekeraar of deze lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie (NVF) accepteert.

Zie voor meer informatie: Waarom worden consulten bij Pharmaca pura (meestal) niet vergoed?