Contact

                

Het geven van verantwoord advies kost tijd om alles goed uit te zoeken. Daarom vraag ik u van de volgende opties gebruik te maken:

Heeft u een vraag over welk middel u kunt gebruiken bij een specifieke klacht, vul dan het anamneseformulier in en stuur dit op. Dit is een consult.
Wilt u weten of u het middel dat u al gebruikt geschikt is (voor u), dan heeft u de keuze tussen de voedingssupplementencheck of een consult. Via de link voor de check kunt u het betreffende formulier downloaden. Voor een consult verzoek ik u het anamneseformulier in te vullen. Voor tarieven zie: www.pharmacapura.nl/tarieven

Mails zonder de informatie die ik nodig heb om advies te kunnen geven, zullen niet worden beantwoord. Voor meer informatie zie ‘Waarom Pharmaca pura geen gratis advies geeft‘.

 

Drs. Maaike van Kregten                                                                        KvK-nummer: 57542929

E-mail: info@pharmacapura.nl
Telefoon: 06-34964113

De telefonische bereikbaarheid is het beste tijdens kantooruren, maar daarbuiten kunt u het ook proberen. Spreek eventueel bij geen gehoor uw naam en nummer in, dan wordt u teruggebeld.
Bezoekadres: (alleen op afspraak) in Utrecht.
fb Facebook: Pharmaca pura fytotherapie (Ook toegankelijk als u niet op facebook zit!)

 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anamneseformulier

Hier kunt u het Fytotherapeutisch anamneseformulier downloaden.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Pharmaca pura is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS is er regelmatig een bus die u in 10 minuten naar de praktijk brengt. De praktijk ligt op 3 minuten loopafstand van de bushalte. Indien u geen gebruik wilt maken van de bus is het vanaf het station ongeveer 20 minuten lopen naar de praktijk, of ongeveer 10 minuten fietsen. Wanneer u een afspraak maakt, ontvangt u desgewenst meer informatie.

Auto

Pharmaca pura is vanaf de A27 en A28 makkelijk bereikbaar. Het parkeertarief bedraagt € 3,58 per uur, ma t/m za 09.00-23.00 uur. Er is overdag voldoende parkeergelegenheid.